Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΛΕΜΟΝΑΔΑ





ΥΛΙΚΑ 

  • 1 λίτρο νερό
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 300 γρ. χυμό λεμονιού
  • 35 γρ. χυμό λάιμ
  • 3-4 φύλλα δυόσμου
  • βανίλια 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Βράζουμε για δέκα λεπτά το νερό με την ζάχαρη και τον δυόσμο
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει κάπως
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε  τον χυμό λεμονιού και του λάιμ
  • Ανακατεύουμε
  • Το βάζουμε στο ψυγείο
Σε ένα ποτήρι ρίχνουμε 60 ml απο το σιρόπι που έχουμε στο ψυγείο προσθέτουμε κρύο νερό και παγάκια ή σόδα
Η λεμονάδα μας γίνεται εντυπωσιακή και νόστιμη και παίρνει χρώμα ρόδινο αν προσθέσουμε λίγο σιρόπι φράουλας, ροδιού ή κερασιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου