- 1 κιλό γαρίδες
- 1 ποτήρι άσπρο κρασί
- 1 μάτσο μαϊντανό
- 1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
- 1 πράσινη πιπεριά κέρατο ή μια καυτερή πιπεριά
- πιπέρι,αλάτι
- 250 γρ. φέτα κατσικίσια κομμένη σε μικρούς κύβους
- 4 μέτριες φρέσκιες ντομάτες
- λίγα μύδια ψίχα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα
- Προσθέτουμε την ντομάτα,το κρασί,τον μαϊντανό,την πιπεριά,το αλάτι.
- Τα βράζουμε για περίπου 5 λεπτά
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα μύδια και τα βράζουμε για 10 λεπτά ακόμη
- Ρίχνουμε τη φέτα,ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε σε μια πιατέλα
- Πρέπει να προσέξουμε ώστε η σάλτσα να μην αφήνει νερό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου