ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
Υλικά
Υλικά
- 3 πιπεριές Φλωρίνης (200γρ)
- 1 πράσινη καφτερή πιπεριά
- 250 γρ. φέτα
- 2 κουταλιές λάδι
- 150 γρ. φρέσκο τυρί (Κατίκι Δομοκού ή ανθότυρο)
- αλάτι
- νιφάδες από ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- Ψήνουμε τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε τους σπόρους
- Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια το τυρί
- Τα βάζουμε στο blender
- Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί και τις νιφάδες
- Προσθέτουμε το αλάτι
- Ρίχνουμε λίγο λίγο το λάδι μέχρι να αποκτήσει απαλή υφή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου