ΥΛΙΚΑ
- 750 γρ. γαλέος
- 1 πράσινη πιπεριά κέρατο κομμένη σε ροδέλες
- 1 κόκινη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
- 1 μάτσο μαϊντανό
- 1 λεμόνι (το χυμό)
- 1 ποτήρι άσπρο κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- 1 κουταλάκι του γλυκού νισεστέ ή αλεύρι
- 50 γρ. λάδι
- αλάτι,πιπέρι,θυμάρι
- Ανακατεύομαι τον νισεστέ σε ένα φλυτζανάκι του καφέ νερό
- Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα
- Ρίχνουμε το κρασί
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον γαλέο,τον μαϊντανό την πιπεριά,το αλάτι ,το πιπέρι το θυμάρι, και το χυμό του λεμονιού
- Το μαγειρεύουμε για περίπου 15 λεπτά
Tip: Αν μας αρέσουν τα καυτερά μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη καυτερή κόκκινη πιπεριά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου