Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΓΑΛΕΟΣ ΑΧΝΙΣΤΟΣ



ΥΛΙΚΑ

  • 750 γρ. γαλέος
  • 1 πράσινη πιπεριά κέρατο κομμένη σε ροδέλες
  • 1 κόκινη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
  • 1 μάτσο μαϊντανό
  • 1 λεμόνι (το χυμό)
  • 1 ποτήρι άσπρο κρασί
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού νισεστέ ή αλεύρι
  • 50 γρ. λάδι
  • αλάτι,πιπέρι,θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ανακατεύομαι τον νισεστέ σε ένα φλυτζανάκι του καφέ νερό
  2. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα
  3. Ρίχνουμε το κρασί
  4. Προσθέτουμε τη μουστάρδα  και ανακατεύουμε
  5. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον γαλέο,τον μαϊντανό την πιπεριά,το αλάτι ,το πιπέρι το θυμάρι, και το χυμό του λεμονιού
  6. Το μαγειρεύουμε για περίπου 15 λεπτά

Tip: Αν μας αρέσουν τα καυτερά μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη καυτερή κόκκινη πιπεριά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου