ΥΛΙΚΑ
- 250 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
- 3 κουταλιές σούπας λάδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγο αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές ξύδι
- 1 αγγουράκι φρέσκο κομμένο σε κύβους χωρίς την πράσινη φλούδα
- 1 πρέζα λευκό πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού δυόσμο (προαιρετικά)
- Ρίχνουμε το γιαούρτι σε ένα μπώλ
- Προσθέτουμε το πολτοποιημένο σκόρδο,το αλάτι,το λευκό πιπέρι,τον άνηθο,το ξύδι,το λάδι και το αγγουράκι
- Ανακατεύουμε το μείγμα με ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά πολύ καλά
- Βάζουμε το τζατζίκι στο φυγείο ΄
- Οταν το σερβίρουμε μπορούμε να το στολίσουμε με ελιές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου