Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΟΜΕΛΕΤΑ

ΟΜΕΛΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
  • 4 αυγά
  • 4 κουταλιές λάδι
  • 2 κουταλιές σούπας γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουταλάκι κοφτό baking powder
ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι
  2. Χτυπάμε τους κρόκους με το γάλα και το αλατοπίπερο
  3. Χτυπάμε χωριστά τα ασπράδια μαρέγκα
  4. Ενώνουμε τα ασπράδια με τους κρόκους
  5. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου