ΥΛΙΚΑ
- 2 καρότα καθαρισμένα και τριμμένα απο την χοντρή μεριά του τρίφτη
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (περίπου 300 γρ)
- 3 κουταλιές λάδι
- 1 κουταλιά ξύδι
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα
- αλάτι
- μια πρέζα πιπέρι
- Βάζουμε τα τριμμένα καρότα σε ενα μπώλ με λίγο αλάτι
- Πολτοποιούμε τις σκελίδες του σκόρδου και τις προσθέτουμε στο μπώλ
- Προσθέτουμε το γιαούρτι,το λάδι,το ξύδι,το αλάτι και το πιπέρι και την ψιλοκομμένη μέντα
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εως ότου ομογενοποιηθούν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου