ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε
- Προσθέτουμε τους 4-5 κόκκους πιπεριού
- Ανακατεύουμε το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί ή το κονιάκ
- Προσθέτουμε 2 φύλλα δάφνης
- Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει και όταν αρχίζει να πήζει
- Προσθέτουμε τις γαρίδες
- Ρίχνουμε το νερό
- Τις αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά
Σημείωση: Κόβουμε τα μουστάκια από τις γαρίδες και αφαιρούμε με μια βελόνα το μαύρο εντεράκι που βρίσκεται ανάμεσα στο κεφάλι και στο σώμα στο πάνω μέρος όταν είναι ωμές.
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου