Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 φλυτζάνι άχνη
  • 100γρ κακάο
  • 1 βιτάμ
  • 350 γρ τετράγωνα μπισκότα πτι μπερ
  • ασπράδι απο ένα αυγό΄
  • 100 γρ καρύδια αλεσμένα στο μπλέντερ
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σπάζουμε τα μπισκότα
  2. Χτυπάμε την άχνη με το βούτυρο
  3. Προσθέτουμε το κακάο και το ασπράδι
  4. Χτυπάμε τα υλικά μέχρι να αφρατέψουν
  5. Προσθέτουμε τα μπισκότα,το κονιάκ και τα αλεσμένα καρύδια και ανακατεύουμε
  6. Βάζουμε μία λαδόκολα σε μία μακρόστενη φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα μέσα
  7. Το στρώνουμε όμορφα και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου