ΥΛΙΚΑ
- 1 λίτρο γάλα
- 100 γρ. ρύζι
- 150 γρ. ζάχαρη
- 3 κουταλιές γεμάτες νισεστέ
- 1 ξυλαράκι κανέλα
- 1½ φλιτζάνι νερό
- Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το ξυλάκι της κανέλλας για 10 λεπτά
- Αφαιρούμε το ξυλάκι της κανέλας
- Ρίχνουμε το γάλα στο ρύζι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά
- Σε ένα φλιτζανάκι διαλύουμε τον νισεστέ σε λίγο νερό
- Ρίχνουμε το διάλυμα στο γάλα
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη
- Ανακατώνουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα
Το σερβίρουμε σε μπολάκια
Σημείωση Στο τέλος μπορούμε να ενσωματώσουμε και το χυμό ενός πορτοκαλιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου