ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό γαρίδες
- ½ φλυτζάνι ηλιέλαιο
- 3 φλυτζάνια νερό
- ½ φλυτζάνι κόκκινο κρασί ή κονιάκ
- αλάτι
- 5 κόκοι πιπεριού
- 1 κουτάλι της σούπας νισεστέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα μουστάκια απο τις γαρίδες
- Βγάζουμε το εντεράκι απο τις γαρίδες
- Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το λάδι και το κρασί
- Διαλύουμε το νισεστέ σε ενα φλυτζάνι νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα
- Προσθέτουμε λίγο αλάτι και τους κόκους απο το πιπέρι
- Ρίχνουμε και το νερό
- Τα αφήνουμε να βράσουν
- Στη συνέχεια προσθέτουμε και τις γαρίδες και τις βράζουμε για 10 περίπου λεπτά σε αυτή τη σάλτσα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου