ΥΛΙΚΑ
• 4
μελιτζάνες φλάσκες• 2-3 σκελίδες σκόρδο
• 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
• 1 κουταλάκι του γλυκού μέντα (προαιρετικό)
• 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό πιπέρι
•1 κουταλάκι ξύδι
•1 κουταλάκι λάδι
• Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο
- Τις ξεφλουδίζουμε
- Πολτοποιούμε τις μελιτζάνες σε ένα μπολ
- Προσθέτουμε ψιλοκομμένη μέντα, το άσπρο πιπέρι, το αλάτι.
- Προσθέτουμε το πολτοποιημένο σκόρδο στο μπολ, το λάδι, το ξύδι
- Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε την μελιτζανοσαλάτα στο ψυγείο.
- Την σερβίρουμε κρύα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου