Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
  • 250 γραμμάρια ψίχα ψωμιού
  • 250 γραμμάρια ταραμά
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
  • 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μουσκεύουμε την ψίχα του ψωμιού και την στίβουμε καλά
  2. Χτυπάμε τον ταραμά με την ψίχα του ψωμιού στο μπλέντερ ώσπου το μείγμα να γίνει λείο
  3. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το λάδι και το χυμό του λεμονιού
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ψίχα του ψωμιού με πουρέ απο 250 γραμμάρια πατάτες. Οταν την σερβίρουμε μπορούμε να τη στολίσουμε με λωρίδες απο ψημένη πιπεριά Φλωρίνης και ελιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου