Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 1


ΥΛΙΚΑ
 • ½ μπαγιάτικο ψωμί,
 • 150 γραμμάρια κοπανισμένα καρύδια ή αμύγδαλα ή φουντούκια,
 • 150 γραμμάρια ελαιόλαδο,
 • χυμό μισού λεμονιού,
 • 2 κουταλιές ξύδι,
  • μισό κουταλάκι αλάτι
 • 5-6 σκελίδες σκόρδο.

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Μουσκεύουμε και στύβουμε το ψωμί.
  2. Πολτοποιούμε το σκόρδο με το αλάτι στο μπλέντερ.
  3. Προσθέτουμε τα καρύδια, το σκόρδο, το ψωμί και τα χτυπάμε καλά.
  4.  Προσθέτουμε το λάδι, το ξύδι και τα χτυπάμε λίγο ακόμα.
 ( αντί για ψωμί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πατάτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου