ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό πατάτες
- 2 κρεμμύδια
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 3 ώριμες ντομάτες στο μπλέντερ
- αλάτι,πιπέρι
- 2 κουταλιές σέλινο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομένη (προαιρετικά)
- 1 κουταλιά λάδι
- ανάλογο νερό
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι
- Βάζουμε το κρεμμύδι σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό και το αχνίζουμε εως ότου πιεί όλο το νερό.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε μία κουταλιά λάδι και τα φέρνουμε μερικές στροφές
- Προσθέτουμε το χυμό απο τις ώριμες ντομάτες, τις πατάτες κομμένες σε τέταρτα.
- Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο σέλινο, την πιπεριά φλωρίνης, αλάτι, πιπέρι, το ανάλογο νερό
- Τα αφήνουμε να βράσουν.
Tip το συνοδεύουμε με φέτα τυρί και μια ωραία πράσινη σαλάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου