ΥΛΙΚΑ
- 4 ποτήρια αλεύρι
- 233 γρ. ζάχαρη
- 250 γρ χυμό πορτοκαλιού
- ½ ποτήρι νερό, με ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού
- 2 κουταλάκια baking powder
- ½ κουταλάκι καφέ σόδα
- 1 κουταλάκι κοφτό κανέλα
- 1 ποτήρι λάδι
- 90 γρ.καρύδια χονδροκομμένα
- 90 γρ. σταφίδα μαύρη
- 90 γρ.σταφίδα ξανθή
- ½ κουταλάκι γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο
- Λιώνουμε τη ζάχαρη στο νερό με το ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού και τα ρίχνουμε σε μια λεκάνη
- Προσθέτουμε το αλεύρι, το λάδι,το χυμό πορτοκαλιού
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά
- Τα δουλεύουμε καλά να γίνει μία μάζα αραιή
- Αλείφουμε το ταψί με λάδι και απλώνουμε το υλικό
- Το ψήνουμε στο φούρνο 180 για περίπου 50'
- Οταν ψηθεί το πασπαλίζουμε με κανελοζάχαρη (άχνη)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου