ΣΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥΡΕ
ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 κουτάλι γεμάτο βιτάμ ή φρέσκο βούτυρο
- 1 κουτάλι αλεύρι
- 100 γρ γάλα
- λίγο μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- Καθαρίζουμε το σπανάκι και το πλένουμε πολύ καλά
- Το βράζουμε,το στραγγίζουμε για να φύγει όλο το νερό
- Το αλέθουμε στο μπλέντερ
- Διαλύουμε το αλεύρι στο γάλα
- Ρίχνουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα
- Προσθέτουμε το σπανάκι στη κατσαρόλα και ανακατώνουμε
- Ρίχνουμε στητο γάλα με το διαλυμμένο αλεύρι
- Προσθέτουμε το ανάλογο αλάτι,το μοσχοκάρυδο
- Το ανακατεύουμε λίγο και το απομακρύνουμε απο τη φωτιά και είναι έτοιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου