Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΣΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥΡΕ

ΣΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥΡΕ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό σπανάκι
  • 1 κουτάλι γεμάτο βιτάμ ή φρέσκο βούτυρο
  • 1 κουτάλι αλεύρι
  • 100 γρ γάλα
  • λίγο μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε το σπανάκι και το πλένουμε πολύ καλά
  2. Το βράζουμε,το στραγγίζουμε για να φύγει όλο το νερό
  3. Το αλέθουμε στο μπλέντερ
  4. Διαλύουμε το αλεύρι στο γάλα
  5. Ρίχνουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα
  6. Προσθέτουμε το σπανάκι στη κατσαρόλα και ανακατώνουμε
  7. Ρίχνουμε στητο γάλα με το διαλυμμένο αλεύρι
  8. Προσθέτουμε το ανάλογο αλάτι,το μοσχοκάρυδο
  9. Το ανακατεύουμε λίγο και το απομακρύνουμε απο τη φωτιά και είναι έτοιμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου