- 4 αυγά
- 1 κιλό ώριμες ντομάτες
- 3 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 2 κουταλιές λάδι
- Φέτα κομματιασμένη
- μισό κουταλάκι ζάχαρη
- αλάτι, πιπέρι
ΥΛΙΚΑ
- Αχνίζουμε τα κρεμμύδια με λίγο νεράκι
- Προσθέτουμε το λάδι και τα ανακατώνουμε έως ότου μαλακώσουν τα κρεμμύδια
- Ρίχνουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη
- Τα βράζουμε έως ότου δεν υπάρχει ζουμάκι
- Ρίχνουμε την κομματιασμένη φέτα
- Χτυπάμε τα αβγά σε μια κούπα και τα ρίχνουμε στο τηγανάκι
- Ανακατεύουμε συνεχώς ώσπου να πήξουν
- Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου