Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

    ΥΛΙΚΑ

  • 4 αυγά
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες
  • 3 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 2 κουταλιές λάδι
  • Φέτα κομματιασμένη
  • μισό κουταλάκι ζάχαρη
  • αλάτι, πιπέρι
         ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αχνίζουμε τα κρεμμύδια με λίγο νεράκι
  2. Προσθέτουμε το λάδι και τα ανακατώνουμε έως ότου μαλακώσουν τα κρεμμύδια 
  3. Ρίχνουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  4. Προσθέτουμε τη ζάχαρη
  5. Τα βράζουμε έως ότου δεν υπάρχει ζουμάκι
  6. Ρίχνουμε την κομματιασμένη φέτα
  7. Χτυπάμε τα αβγά σε μια κούπα και τα ρίχνουμε στο τηγανάκι
  8. Ανακατεύουμε συνεχώς ώσπου να πήξουν
  9. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου