ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό καβούρια
- 2 μέτρια φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 ματσάκια μαϊντανό
- 1 ματσάκι άνιθο
- 1 χούφτα σπανάκι
- 90 γρ. ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι άσπρο κρασί ξηρό
- 100γρ.χυμό ντομάτας
- αλάτι και πιπέρι
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στη κατσαρόλα
- Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα σωτάρουμε καλά
- Προσθέτουμε τα καβούρια και τα σβήνουμε με το κρασί
- Προσθέτουμε το σπανάκι,τον μαϊντανό,τον άνιθο και τον χυμό της φρέσκιας ντομάτας
- Τα αφήνουμε να βράσουν για 30-35'
- Προσέχουμε στο τέλος να υπάρχει λίγο ζουμάκι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου