Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΧΑΝΤΡΕΣ


ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό φρέσκες χάντρες
  • 5 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 5 μέτριες ντομάτες φρέσκες πολτοποιημένες στο μίξερ
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1καρότο κομμένο σε ροδέλες
  • αλάτι πιπέρι
  • ζάχαρη, κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αποφλοιώνουμε,πλένουμε και στραγγίζουμε τις χάντρες
  2. Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο
  3. Προσθέτουμε τις ντομάτες,το αλάτι,το πιπέρι,τη ζάχαρη και την κανέλα
  4. Όταν πάρει δυο-τρείς βράσεις ρίχνουμε τις χάντρες
  5. Προσθέτουμε δύο ποτήρια ζεστό νερό
  6. Βράζουμε τις χάντρες σε χαμηλή θερμοκρασία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου