ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό φρέσκες χάντρες
- 5 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 5 μέτριες ντομάτες φρέσκες πολτοποιημένες στο μίξερ
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 1καρότο κομμένο σε ροδέλες
- αλάτι πιπέρι
- ζάχαρη, κανέλα
- Αποφλοιώνουμε,πλένουμε και στραγγίζουμε τις χάντρες
- Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο
- Προσθέτουμε τις ντομάτες,το αλάτι,το πιπέρι,τη ζάχαρη και την κανέλα
- Όταν πάρει δυο-τρείς βράσεις ρίχνουμε τις χάντρες
- Προσθέτουμε δύο ποτήρια ζεστό νερό
- Βράζουμε τις χάντρες σε χαμηλή θερμοκρασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου