ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό πράσα
- 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα
- 250 γρ. τυρί κατσικίσιο
- 4 αυγά
- 2 κουταλιές του φαγητού χοντρό σιμιγδάλι
- αλάτι
- πιπέρι
- Κόβουμε τα πράσα σε λεπτές ροδέλες
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα
- Προσθέτουμε τα πράσα, το αλάτι και το πιπέρι
- Τα βράζουμε
- Αφήνουμε τα πράσα να κρυώσουν
- Προσθέτουμε το τυρί,τα αυγά, το σιμιγδάλι και ανακατώνουμε
- Ανοίγουμε φύλλο σφολιάτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου