Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΦΑΡΣΑ ΠΡΑΣΟΠΙΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ


  • 1 κιλό πράσα
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα
  • 250 γρ. τυρί κατσικίσιο
  • 4 αυγά
  • 2 κουταλιές του φαγητού χοντρό σιμιγδάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Κόβουμε τα πράσα σε λεπτές ροδέλες
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα
  3. Προσθέτουμε τα πράσα, το αλάτι και το πιπέρι
  4. Τα βράζουμε
  5.  Αφήνουμε  τα πράσα να κρυώσουν 
  6. Προσθέτουμε το τυρί,τα αυγά, το σιμιγδάλι και ανακατώνουμε  
  7. Ανοίγουμε  φύλλο σφολιάτας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου