Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΤΑΜΠΟΥΛΕ

ΤΑΜΠΟΥΛΕ

ΥΛΙΚΑ
  • 1φλυτζάνι πληγούρι
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 2 ντομάτες σφιχτές ξεφλουδισμένεςκαι κομμένες σε κύβους
  • ½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ½ φλυτζάνι λάδι
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • αλάτι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1.  Μουσκεύουμε απο το προηγούμενο βράδυ το πληγούρι σε ζεστό νερό
  2. Την επόμενη μέρα το σουρώνουμε και το Στραγγίζουμε καλά
  3. Βάζουμε το πληγούρι σε ένα μπώλ ή μία σαλατιέρα
  4. Ανακατεύουμε το πληγούρι με τα λαχανικά προσεχτικά για να μη λιώσουν οι ντομάτες
  5. Χτυπάμε το λάδι με τη μουστάρδα και το ξύδι
  6. Αλατοπιπερώνουμε
  7. Περιχύνουμε τη σαλάτα  με τη σάλτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου