Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ
  • 1 πατάτα
  • 1 καρότο μέτριο
  • 1 κουταλιά κάππαρη
  •  100 γρ. αρακά
  • 1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό σφιχτό βρασμένο μόνο το ασπράδι ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα λευκό πιπέρι
  • 1 κουταλιά λευκό ξίδι
  • μαγιονέζα  300ml https://cibariorum.blogspot.com/2020/04/blog-post_8.html
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Παρασκευάζουμε πρώτα την μαγιονέζα https://cibariorum.blogspot.com/2020/04/blog-post_8.html
  2. Βράζουμε την πατάτα, το καρότο και τον αρακά  10'-15'
  3. Στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν
  4. Κόβουμε την πατάτα και το καρότο σε μικρά καρέ
  5. Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι τουρσί
  6. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε την πατάτα, το καρότο, το ψιλοκομμένο βρασμένο ασπράδι,την κάππαρη, το αγγουράκι τουρσί 
  7. Προσθέτουμε το ξίδι και την μαγιονέζα και την ανακατεύουμε ελαφρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου