ΥΛΙΚΑ
- 1 πατάτα
- 1 καρότο μέτριο
- 1 κουταλιά κάππαρη
- 100 γρ. αρακά
- 1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- 1 αυγό σφιχτό βρασμένο μόνο το ασπράδι ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα λευκό πιπέρι
- 1 κουταλιά λευκό ξίδι
- μαγιονέζα 300ml https://cibariorum.blogspot.com/2020/04/blog-post_8.html
- Παρασκευάζουμε πρώτα την μαγιονέζα https://cibariorum.blogspot.com/2020/04/blog-post_8.html
- Βράζουμε την πατάτα, το καρότο και τον αρακά 10'-15'
- Στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν
- Κόβουμε την πατάτα και το καρότο σε μικρά καρέ
- Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι τουρσί
- Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε την πατάτα, το καρότο, το ψιλοκομμένο βρασμένο ασπράδι,την κάππαρη, το αγγουράκι τουρσί
- Προσθέτουμε το ξίδι και την μαγιονέζα και την ανακατεύουμε ελαφρά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου