ΥΛΙΚΑ
- 3 κουταλιές πελτέ
- 1 κιλό ντοματάκια ρόμα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 2 καρότα
- 1 κλωνάρι σέλινο
- 2 κρεμμύδια μέτρια
- λίγο θυμάρι
- 2 δαφνόφυλλα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 25 γρ. νισεστέ ή αλεύρι
- 2 κουταλάκια ζάχαρη
- λίγη ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 φτερούγες απο κοτόπουλο
- Πολτοποιούμε τα ντοματάκια, τα καρότα, τα κρεμμύδια, το σκόρδο στο μπλέντερ
- Ρίχνουμε τον χυμό σε μία βαθιά κατσαρόλα
- Προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι,το πιπέρι, τη ζάχαρη,τον νισεστέ, τα δαφνόφυλλα, τη ρίγανη και το κλωνάρι του σέλινου
- Προσθέτουμε τις φτερούγες του κοτόπουλου
- Βράζουμε σε πολύ σιγανή φωτιά
- Αφαιρούμε τις φτερούγες από το κοτόπουλο και το κλωνάρι του σέλινου
- Βάζουμε την σάλτσα σε γυάλινα βάζα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου