Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΛΙΟΙ ΠΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό κολιοί
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 2-3 ντομάτες για την σάλτσα
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες 
  • 2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
  • 3-4 φύλλα δάφνης
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουταλιά χυμό  λεμονιού
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τους κολιούς
  2. Σε μια ρηχή κατσαρόλα  αραδιάζουμε τους κολιούς
  3. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, το χυμό ντομάτας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις κομμένες πιπεριές και ετοιμάζουμε την σάλτσα
  4. Ρίχνουμε επάνω  από τους κολιούς την σάλτσα που ετοιμάσαμε, προσθέτουμε  τη δάφνη,   το χυμό  λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό
  5. Ψήνουμε για 30' περίπου λεπτά
  6. Σερβίρουμε τους κολιούς  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου