ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό κολιοί
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 2-3 ντομάτες για την σάλτσα
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
- 3-4 φύλλα δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τους κολιούς
- Σε μια ρηχή κατσαρόλα αραδιάζουμε τους κολιούς
- Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, το χυμό ντομάτας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις κομμένες πιπεριές και ετοιμάζουμε την σάλτσα
- Ρίχνουμε επάνω από τους κολιούς την σάλτσα που ετοιμάσαμε, προσθέτουμε τη δάφνη, το χυμό λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Ψήνουμε για 30' περίπου λεπτά
- Σερβίρουμε τους κολιούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου