- 500 γρ. φρέσκος μπακαλιάρος
- 2- 3 γαρίδες (προαιρετικά)
- 1 κουταλιά της σούπας κονιάκ ( προαιρετικά)
- 1 μέτριο καρότο κομμένο σε ροδέλες
- 2 μικρά κρεμμύδια κομμένο στα οκτώ
- 2 μικρές πατάτες κομμένες στα οκτώ
- 1 σελινόριζα, καρδιά και φύλλο
- 2 κολοκυθάκια σε μικρά κομμάτια
- 50 γρ ελαιόλαδο
- χυμός από ένα λεμόνι
- 1 κουταλιά της σούπας νισεστέ
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι
- Τα σωτάρουμε για 5´
- Προσθέτουμε μισό λίτρο νερό
- Βράζουμε για 10´
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον μπακαλιάρο ανάμεσα στα λαχανικά
- Προσθέτουμε το νισεστέ διαλυμένο στο χυμό του λεμονιού
- Βράζουμε για άλλα 10´- 12
- Σερβίρουμε το φιλέτο μπακαλιάρου με τα λαχανικά σε μια βαθιά πιατέλα
- Περιχύνουμε με μαγιονέζα https://cibariorum.blogspot.com/2020/04/blog-post_8.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου