Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

CHEESECAKE ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ

Για την κρέμα
  • 250 γρ μασκαρπόνε
  • 250 γρ κρέμα γάλακτος 35%
  • 250 γρ. ροδάκινο πούλπα (ροδάκινα πολτοποιημένα στο blender)
  • 3 φύλλα ζελατίνης ή 5 γρ. ζελατίνη σκόνη ή 1 φακελάκι φρουί ζελέ με γεύση ρόδι ή ό,τι άλλο μας αρέσει
Για την βάση
παντεσπάνι με 3 αυγά cibariorum.blogspot.com/2016/05/blog-post_29.html

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι
  2. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για να σφίξει 
  3. Προσθέτουμε το μασκαρπόνε
  4. Συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μίξερ
  5. Προσθέτουμε την πούλπα ροδάκινο 
  6. Ομογενοποιούμε το μείγμα
  7. Προσθέτουμε την ζελατίνη ή το ζελέ αφού το έχουμε επεξεργαστεί ανάλογα
  8. Σε ένα τσέρκι βάζουμε το παντεσπάνι σαν βάση
  9. Βρέχουμε το παντεσπάνι με χυμό πορτοκαλιού
  10. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το παντεσπάνι
  11. Βάζουμε στο ψυγείο  για να πήξει
  12. Για την διακόσμηση ρίχνουμε σταγόνες από πούλπα ροδάκινο στην επιφάνεια και με μία οδοντογλυφίδα κάνουμε σχέδια απλώνοντας την πούλπα


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου