ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα
- 250 γρ μασκαρπόνε
- 250 γρ κρέμα γάλακτος 35%
- 250 γρ. ροδάκινο πούλπα (ροδάκινα πολτοποιημένα στο blender)
- 3 φύλλα ζελατίνης ή 5 γρ. ζελατίνη σκόνη ή 1 φακελάκι φρουί ζελέ με γεύση ρόδι ή ό,τι άλλο μας αρέσει
Για την βάση
παντεσπάνι με 3 αυγά cibariorum.blogspot.com/2016/05/blog-post_29.html
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για να σφίξει
- Προσθέτουμε το μασκαρπόνε
- Συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μίξερ
- Προσθέτουμε την πούλπα ροδάκινο
- Ομογενοποιούμε το μείγμα
- Προσθέτουμε την ζελατίνη ή το ζελέ αφού το έχουμε επεξεργαστεί ανάλογα
- Σε ένα τσέρκι βάζουμε το παντεσπάνι σαν βάση
- Βρέχουμε το παντεσπάνι με χυμό πορτοκαλιού
- Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το παντεσπάνι
- Βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει
- Για την διακόσμηση ρίχνουμε σταγόνες από πούλπα ροδάκινο στην επιφάνεια και με μία οδοντογλυφίδα κάνουμε σχέδια απλώνοντας την πούλπα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου