ΥΛΙΚΑ (για 25 κριτσίνια)
- 215 γρ. αλεύρι κίτρινο
- 215 γρ. αλεύρι ολικής
- 215 ml ηλιέλαιο
- 225 ml αρετσίνωτο λευκό κρασί
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κουταλιά κονιάκ
- 1 κουταλιά baking powder
- 200 γρ. ηλιόσπορους
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 2000
- Σε ένα μπώλ ρίχνουμε όλα τα υγρά και το αλάτι
- Ανακατώνουμε για να διαλυθεί το αλάτι
- Σε ένα άλλο μπώλ ανακατεύουμε τα άλευρα με το baking powder
- Ενσωματώνουμε τα άλευρα με τα υγρά
- Ζυμώνουμε για να επιτύχουμε μαλακή ζύμη
- Πλάθουμε τα μπαστουνάκια
- Τα ρολάρουμε στους ηλιόσπορους
- Ψήνουμε για 25'-30' στους 2000
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου