ΥΛΙΚΑ
- 270 γρ λάχανο λευκό κομμένο ζουλιέν
- 120 γρ λάχανο κόκκινο κομμένο ζουλιέν
- 1 ξινόμηλο κομμένο σε μικρά καρέ
- 2 μέτρια καρότα
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 90 γρ, γιαούρτι
- 15 γρ. μουστάρδα ντιζόν
- αλάτι
- 35 γρ. ξίδι βαλσάμικο λευκό
- 50 γρ. καρύδι χονδροκομμένο
Σε μια βαθιά σαλατιέρα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ -πολύ καλά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου