Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΣΑΛΑΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 αγγουράκι
  • 1 κουταλιά γιαούρτι ή 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • χυμός από μισό λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • άνηθος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα και τον χυμό του λεμονιού
  2. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι
  3. Περιχύνουμε την σάλτσα πάνω στα μπαστουνάκια
  4. Γαρνίρουμε με άνηθο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου