Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. γλιστρίδα
  •   80 γρ. άνηθο 
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • αλάτι
  • 2- 4 σκελίδες σκόρδο ( κατά βούληση)
  • ¼ της κούπας λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε την γλιστρίδα και τον άνηθο  πολύ καλά
  2. Χτυπάμε στο μπλέντερ το γιαούρτι με το σκόρδο και το λάδι
  3. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού,το αλάτι και τον άνηθο
  4. Ανακατεύουμε τα φύλλα της γλιστρίδας με την σώς του γιαουρτιού
  5. Αδειάζουμε την σαλάτα σε μία σαλατιέρα και την αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες πριν την σερβίρουμε







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου