ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. γλιστρίδα
- 80 γρ. άνηθο
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- χυμό από μισό λεμόνι
- αλάτι
- 2- 4 σκελίδες σκόρδο ( κατά βούληση)
- ¼ της κούπας λάδι
- Πλένουμε και στραγγίζουμε την γλιστρίδα και τον άνηθο πολύ καλά
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το γιαούρτι με το σκόρδο και το λάδι
- Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού,το αλάτι και τον άνηθο
- Ανακατεύουμε τα φύλλα της γλιστρίδας με την σώς του γιαουρτιού
- Αδειάζουμε την σαλάτα σε μία σαλατιέρα και την αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες πριν την σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου