ΥΛΙΚΑ
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 μικρό πράσο, μόνο το άσπρο ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κόκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 30 γρ. αρακά
- 2 φτερούγες κοτόπουλο
- αλάτι
- 1 κουταλάκι πάπρικα
- πιπέρι καγιέν κατά βούληση
- 100γρ. αστράκι
- 6 κούπες νερό ή ζωμό λαχανικών
- 1 κουταλιά λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα κρεμμυδάκια,το κρεμμύδι και το πράσο με ελάχιστο νερό και τα αχνίζουμε
- Προσθέτουμε τις φτερούγες
- Ρίχνουμε 6 κούπες νερό και όλα τα λαχανικά
- Σιγοβράζουμε για 15΄, έως ότου μισομαλακώσουν τα λαχανικά
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το αστράκι,το αλάτι.το καγιέν
- Συνεχίζουμε το βράσιμο έως ότου τα λαχανικά και η πάστα μαλακώσουν
- ψεκοκαλίζουμε τις φτερούγες
- Σερβίρουμε την σούπα προσθέτοντας μια κουταλιά ωμό λάδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου