ΥΛΙΚΑ
- 175 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε κομματάκια
- 175 γρ. καστανή ζάχαρη
- 50 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου 1 και 1/2 αυγά)
- 380 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 1/2 κουταλάκι υγρή βανίλια
- 1 κ. γ. κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε δύο ταψιά
- Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο και την ζάχαρη
- Τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν
- Προσθέτουμε τα ασπράδια,την βανίλια και την κανέλα
- Χτυπάμε
- Προσθέτουμε το αλεύρι αμυγδάλου
- Χτυπάμε μέχρι όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια (ζυγίζουμε υπολογίζοντας κάθε μπαλάκι 16 γρ. για να είναι ομοιόμορφα)
- Τα τοποθετούμε στα ταψιά
- Τα πιέζουμε με ένα πηρούνι για να γίνουν πιο επίπεδα και να αποκτήσουν μια κυματιστή επιφάνεια
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για 13-15 λεπτά
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν σε μια σχάρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου