ΥΛΙΚΑ
- 4 πατάτες πλυμμένες
- 1 κουταλάκι λάδι
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 250 γρ. μικρά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 1 κουτάλι αμύγδαλα περλέ καβουρντισμένα
- ½ φλιτζάνι τυρί cottage
- ½ φλιτζάνι γιαούρτι 2%
- 1 κουτάλι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- κόκκινη πιπεριά για το στόλισμα
- Κόβουμε τις πατάτες στο πολυμηχάνημα
- Με ένα πινέλο αλείφουμε το ταψάκι με τα φορμάκια με λάδι
- Στρώνουμε τις ψιλοκομμένες πατάτες
- Mε ένα πινέλο αλείφουμε τις πατάτες μέσα, έξω με λάδι και τις ψήνουμε για 10' σε ζεστό φούρνο
- Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5' ανακατεύοντας περιστασιακά
- Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια
- Τα μαγειρεύουμε για 5' ανακατεύοντας περιστασιακά
- Προσθέτουμε τα καβουρντισμένα αμύγδαλα και τα υπόλοιπα υλικά
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά
- Γεμίζουμε τα καλαθάκια πατάτες με το μείγμα
- Στολίζουμε με κόκκινη πιπεριά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου