ΥΛΙΚΑ
- 1 φύλλο σφολιάτας
- ταχίνι πορτοκαλιού ή σκέτο ταχίνι
- 100 γρ. καρύδια
- 50 γρ. μαύρες σταφίδες
- Τρίβουμε στο μπλέντερ το καρύδι
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας
- Αλείφουμε την επιφάνεια με το ταχίνι
- Πασπαλίζουμε με το τριμμένο καρύδι
- Προσθέτουμε στην επιφάνεια τις σταφίδες
- Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό
- Κόβουμε σε κομμάτια
- Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα πατώντας από πάνω ελαφρά με το χέρι
- Ψήνουμε για 15'-20'
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου