Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΤΟΥΡΛΟΥ


 ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. κολοκυθάκια
  • 250 γρ. μελιτζάνες
  • 250 γρ πατάτες
  • 3 κρεμμύδια μέτρια
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • μαϊντανό
  • 250 γρ ντομάτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 250 ml λάδι
  • αλάτι
  • 5 κόκκους πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε τα λαχανικά
  2. Καθαρίζουμε τις πατάτες,  τα  κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες και τα 3 κρεμμύδια
  3. Τα κόβουμε σε μεγάλα καρέ
  4. Τις πιπεριές τις κόβουμε ροδέλες
  5. Ξεφλουδίζουμε μια από τις ντομάτες και την κόβουμε σε μικρές φέτες
  6. Στο blender πολτοποιούμε τις άλλες δύο ντομάτες με την σκελίδα σκόρδο
  7. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι
  8. Προσθέτουμε τα κομμένα λαχανικά 
  9. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα σωτάρουμε για 4'
  10. Απλώνουμε τις φέτες ντομάτας επάνω από τα σωταρισμένα λαχανικά
  11. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον ρίχνουμε από πάνω  
  12. Περιχύνουμε τη ντομάτα που μπλεντάραμε πάνω από τα λαχανικά 
  13. Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και σιγοβράζουμε για 25-30'
Σερβίρουμε με φέτα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου