ΥΛΙΚΑ
- 3-4 μικρά αγγουράκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο
- 1 κουταλιά φρέσκο κόλιαντρο
- 50 γρ. μαϊντανό
- 1-3 σκελίδες πολτοποιημένο σκόρδο
- 2 κουταλιές λάδι έξτρα παρθένο
- 1 κουταλιά λεμόνι
- 2 κουταλιές ξύδι
- αλάτι
- Κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές φέτες
- Κόβουμε σε ροδέλες τα φρέσκια κρεμμυδάκια
- Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό
- Σε μία σαλατιέρα βάζουμε τα αγγουράκια,τα κρεμμυδάκια,τον μαϊντανό,τον φρέσκο κόλιαντρο, το πολτοποιημένο σκόρδο και τον δυόσμο
- Ρίχνουμε το λάδι,το ξύδι, το λεμόνι
- Αλατίζουμε
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου