Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ
  • 1 μαρουλάκι
  • ½ ματσάκι φρέσκο δυόσμο
  • ½ ματσάκι κάρδαμο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 5-10 φύλλα σέλινου
  • ½ λεμόνι το χυμό ή 2 κουταλιές ξίδι λευκό
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σουσάμι
  • ροδόνερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού, τα στραγγίζουμε καλά και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες
  2. Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο, το κάρδαμο, τον μαϊντανό και τα φύλλα του σέλινου
  3. Βάζουμε το μαρούλι και όλα τα αρωματικά σε μια σαλατιέρα
  4. Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το λεμόνι ή το ξύδι,αλατίζουμε, περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά 
  5. Προσθέτουμε τα σουσάμι
  6. Ψεκάζουμε ροδόνερο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου