- Κόβουμε σε λωρίδες τα στήθη του κοτόπουλου,τα λαδώνουμε και τα αλατοπιπερώνουμε
- Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια
- Κόβουμε τα καρότα σε καρεδάκι
- Κόβουμε την σελινόριζα σε καρεδάκι
- Ψιλοκόβουμε τα κλωνάρια του σέλινου
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι,τα κρεμύδια και το σκόρδο
- Σωτάρουμε για 5΄
- Ρίχνουμε το κρασί
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο
- Σωτάρουμε
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά
- Προσθέτουμε το τζίντζερ και τον κουκουρμά
- Φέρνουμε δυό στροφές
- Προσθέτουμε νερό για να βράσουν τα λαχανικά και το κοτόπουλο
- Στη συνέχεια παίρνουμε 2 φλυτζάνια ζωμό
- Σε μία άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ζωμό και την κινόα
- Βράζουμε την κινόα
- Σε τσέρκι βάζουμε μία στρώση κινόα,μιά στρώση λαχανικά,μία στρώση κοτόπουλο κλπ
- Διακοσμούμε με φρέσκο αβοκάντο και βρασμένο καρότο
Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΚΙΝΟΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου